tisdag, juli 29

Tyskland and back

Vi lämnade staden 06.00 för att bege oss söderut. Efter en sådär 50 mil hade vi nåt målet. Calles. Boardershop. Tyskland.
En sjukt bra dag. Allt tack vare bra sällskap å mycke sprit. Mumin och en ny bekantskap vid namn Zack åkte jag med. Eller ja, åkte och åkte. det var ju ja som körde. Vi hade iallafall roligt precis hela tiden å den där Zack visade sig vara en riktigt trevlig prick. Väglekar å musik blev det massor av. Zack var inge vidare på Kungen av Dannmark. Haha, tog honom från Puttgarden till Kobenhaven att lista ut den. Däremot ägde han sönder på däggdjursletandet å Mumin på väderkvarns letandet. Billekar är väldigt underskattat. Sen var det ju en ganska hög stämmningshöjare när vi traska in på Calles å vart man än tittade så var det bara sprit, öl, vin å massa andra av mina vänner. Och dessutom billigt! I Like!
Dagen avslutades iallafall på Zacks balkong på Johanneberg i Göteborg. Jag å Zack hade liten konsert med tändare till Thåström som rasslade för oss i mp3spelaren medan Mumin däckade på bordet ganska snabbt.

Inga kommentarer: