söndag, juli 20

Fallensdagar

Igår åkte jag, maria, elin å mumin till Fallens dagar i Trollhättan. Fick ett infall sådär på eftermiddagen å sen bar det av. Vi hamnade på förfest hos nån WoW tjej som maria kände. Maria som by the way är av med sitt beroende(!) Det blev väl lite väl mycke WoW-snack men trevligt absolut. Dom hade dessutom två skitgulliga hundar, en som bara var 13veckor. Själv ska ja ha en jämthund! någon gång..

Sedan drog vi iallafall till Sand, där vi stod i kö ett jävla tag. Jag å Mumin gjorde nog rätt i att ge upp efter ett tag. Så Maria å Elin drog in å dansa medan jag å Mumin gick å prata med folk på gatorna, lämnade hans "Bra sex AB-visitkort" till små brudar å sedan gick vi å åkta radiobilarna på tivolit. Tivolit var stängt men det gick lika bra att putta radiobilarna alternativt om man båda ville sitta i samtidigt så fick man jucka sig fram. Haha, så kul har jag nog aldrig haft när jag åkt radiobilar! Kvällen avslutades med en 45 minuter lång kö till McDriven som vi absolut skulle ha. Men oj vad mycke man kan ha och prata om i den kön. Allt från mögliga gurkor, knastrande kukar å pensionerade grannfruar.. Med andra ord en hellyckad kväll! Och tro det eller ej, men jag var nykter! Känns jättekonstigt att ha varit ute två dagar i rad å vart nykter. Men det är nog bra för mig.. dock sover ja ju inte lika bra då å de e trist..

Ikväll blir det förhoppningsvis Pinneviken för att se Lars fucking Larsa Winnerbäck! Ska bli nice att sitta på klipporna å lyssna :) Och troligen drar vi direkt därifrån till Tyskland för att se på fina kulturarv. Möjligtvis köper vi med oss en eller två flaskor gott på vägen hem. Vi får väl se vad vi hinner..

1 kommentar:

Anonym sa...

hej! nej det var inte jag som fyllde år :), det var en kompis..hhi..! Usch jobb igen i morgon, vad fort en vecka går då man är ledig! kram